22 Φεβ 2018

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΛΥΚΕΙΩΝ - ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ  ΣΧΟΛΙΚΟΙ  ΑΓΩΝΕΣ   ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ  ΜΑΘΗΤΩΝ   ΛΥΚΕΙΟΥ

        Στο κλειστό γυμναστήριο Κερατσινίου στις 14 Φεβρουαρίου 2018 η ομάδα αγοριών χειροσφαίρισης (χάνμπωλ) του Λυκείου Γαυρίου Άνδρου η οποία εκπροσωπούσε το νομό Κυκλάδων αντιμετώπισε την ομάδα αγοριών της Ιαλυσού Ρόδου η οποία κηρύχθηκε νικήτρια του νομού Δωδεκανήσου  από την Α’ φάση των Πανελληνίων σχολικών αγώνων χειροσφαίρισης.
           Η ομάδα του Λυκείου Γαυρίου απαρτίζονταν κυρίως από τους μαθητές της Β’ Λυκείου και λίγους από την Α’ Λυκείου και από ένα της Γ στη Β΄ φάση των Πανελληνίων σχολικών αγώνων χειροσφαίρισης.
          Τα παιδιά παρά την ελάχιστη εμπειρία τους που είχαν , κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του παιχνιδιού και να δυσκολέψουν αρκετά τους αντιπάλους τους. Οι δυο ομάδες θεωρήθηκαν ισάξιες και τα παιδιά αγωνίστηκαν σκληρά καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Όμως παρά την φιλότιμη προσπάθεια που κατέβαλαν δεν κατάφεραν να προκριθούν με αποτέλεσμα να αποκλειστούν από το αντίπαλο σχολείο που κέρδισε στα σημεία με σκορ 21-17.
          Τελικά τα παιδιά επέστρεψαν με τις καλύτερες εντυπώσεις και γεμάτοι εμπειρίες  από το συγκεκριμένο αγώνα βάζοντας στόχους για το επόμενο παιχνίδι. Άλλωστε το σημαντικότερο στον αθλητισμό δεν είναι πάντα η νίκη αλλά η συμμετοχή  και το ήθος του αθλητή, αξίες για τις οποίες ξεχωρίσαμε ως σχολείο. Τους αξίζει ένα μεγάλο Μπράβο  !!!


                                                                                                              Η γυμνάστρια,

                                                                                                              Ζήκου Μαρίνα