16 Δεκ 2016

Αγαπητοί Κηδεμόνες, Καθηγητές και Σύλλογε Γονέων και Κηδεμόνων,

Θα θέλαμε να σας αναφέρουμε κάποια από τα προβλήματα του σχολείου μας και να ζητήσουμε τη βοήθειά σας, ώστε να τα αντιμετωπίσουμε ή να τα διορθώσουμε.
Οι τοίχοι του σχολείου μας είναι σε μέτρια έως κακή κατάσταση και θα επιθυμούσαμε να τους βάψουμε. Επίσης, θα θέλαμε να αντικατασταθούν τα καζανάκια στις τουαλέτες των μαθητών και των μαθητριών γιατί είναι χαλασμένα και να επιδιορθωθούν ή να αντικατασταθούν οι πόρτες γιατί είναι σπασμένες.
Θα θέλαμε ακόμη να σας πληροφορήσουμε, ότι κάποια τζάμια, και μάλιστα από τα καινούρια (αυτά που τοποθετήθηκαν πρόσφατα με την ενεργειακή αναβάθμιση του σχολείου μας), είναι σπασμένα και χρειάζονται άμεσα αντικατάσταση, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να τραυματιστούν άνθρωποι από αυτά. Επιπλέον, πολλά από τα χερούλια των πορτών στις αίθουσες είναι σπασμένα και μας δυσκολεύουν στην είσοδο και την έξοδο από τις τάξεις μας.
Σας καλούμε λοιπόν να συνεισφέρετε με οποιοδήποτε τρόπο στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που αναφέραμε. Ελπίζουμε να βρούμε εθελοντές, για να γίνει το σχολείο μας καλύτερο, πιο καθαρό, πιο όμορφο και πιο ευχάριστο για όλους μας που περνάμε τόσες ώρες σε αυτό.
Η βοήθειά σας θα είναι πολύτιμη.

Ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια μας προσφέρετε και για την κατανόησή σας.


Οι μαθητές του Γυμνασίου Τ.Λ. Γαυρίου Άνδρου